Referenciák

Dr. Luda Szilvia

Környezetgazdász

Amikor az ember kimondja az univerzum felé, hogy segítségre van szüksége, akkor valamilyen rejtélyes úton, nevezhetjük véletlennek, segítséget küld számára. Én akkor, abban a nehéz időszakban Tamást kaptam az égtől, hogy fél éven át támogasson, irányba állítson. Komoly munkát tettünk mindketten a fejlődésbe. Megérte. Hálás vagyok, amiért egy igaz szamuráj lelkületével szolgált és támogatott. Csodálatos dolog volt látni, ahogyan egyetlen felismerést (nevezhetjük döntésnek) követően az életem részleteinek minden apró kirakós darabja elkezdett összeállni egy gyönyörű harmonikus családi képpé. Tamásra úgy tekintek, mint a barátomra.

Szabó Edina

kommunikációs szakértő, Hellinger terápia vezető

Tamással az együttműködés összetéveszthetetlenül impulzív volt, annak ösztönző és előrelendítő értelmében. Kérdezett és hallgatott engem rendíthetetlenül. Kikapott a komfortzónámból, látott és láttatott önismereti utamon, amely külső és belső tapasztalásokkal, valamint számos élményszerű felismeréssel gazdagodott. Örülök, hogy mertem segítséget kérni, felejthetetlen a közös munkánk. Hálás vagyok érte!
 

És köszönöm jól vagyok, irányba egy különleges úton, ami az életem.

Hegedűs Csaba

Speciál Padló Kft. alapítója

A Tamással együtt töltött idő alatt rengeteg felismerésem, meglátásom volt a magánéletemmel és a vállalkozásommal kapcsolatban és nagyon sokat tanultam mindezekből. Folyamatosan vezetem be ezeket a dolgokat a hétköznapjaimba és az eredményeit is tapasztalom, illetve a környezetem is pozitív visszajelzéseket ad azzal kapcsolatban hogy jó (helyesen működő) úton haladok előre. Köszönöm Tamás!

Túróczy András

üzleti tanácsadó, projekt menedzser

Amikor a „jó oszt kész” megtelik tartalommal, érzésekkel, majd megvilágosodik, mennyire vagyok – voltam gyarló, és láttam másképp azt, ami addig evidens volt. Láttam magam, tökéletes életet élő mindent jól irányító embernek, akiről kiderül egy-egy alkalom után, hogy vak és érzéketlen, elemző és nem élő, kereső s valamit találó, de helyét mégsem lelő emberként.

 

Mert amit találtam, az a magam mércéje szerinti megélés, ami simán lehet torz, csak ezt nem is feltételeztem, mert ugye Én tökéletes vagyok. Ha-ha-ha állna itt egy képregényben...

 

Mert ahogy kint történik, bent érződik. Amire Nélküle nem jöttem volna rá. Ahogy egy olimipiai bajnoknak is van külső segítsége – rálátása magára, edző által. Így segít eligazodni Tamás a saját tervünkben, célunkban, elakadásunkban. Vajon a bajnokok miért nem egyedül készülnek!? Pont ebben segít, hogy ha kellően fáj már, és te megoldod magad, akkor rájöjj: kell segítség. Segíts hát magadon. Nekem bejött.

Adolf-Besnyő Gyöngyvér

az Imagen Communication alapítója

Tamással a felkészítés nem elméleti, kényelmes beszélgetés. Illetve nem csak az. Ahogyan az életben is, a felkészítés során is helyzetekbe kerülünk, melyek megmutatják az elakadási pontokat és a fejlődés irányát. Aki meghozta a döntést, és készen áll erre a fejlődésre, azt Tamás katalizátorként végigviszi a saját folyamatán. Mindezt egy olyan kultúra hagyományaira igazítva, amelynek volt ideje bizonyítani értékállóságát.

Mái Attila

a Marketing Amazing alapítója

Tamás olyan a számomra, mint a jövőbeni bölcsebb énem, aki néha visszautazik hozzám az időben és elmondja nekem, milyen tapasztalások várnak rám és azokat hogyan tudom a lehető leginkább a saját hasznomra és fejlődésemre fordítani.

Varga István

a Business Flow alapítója

Sokkal gyorsabban fejlődsz, ha fizikai síkon jelenik meg a tanítás. Ahogyan a fakard koppanása a fejeden egyből a jelenbe hoz, az energiák használatát is azonnal megérted, ha nincs időd gondolkodni rajta. Ösztönből cselekedni, támadni és vágni - ez az, ami kiélezi az érzékelésed, hogy a zsigereidben érezd - mit kell tenned. Mivel minden harcművészet mélyen gyökerező filozófiai alapra épül, biztos lehetsz benne, hogy a helyes utat járod - egy más dimenzióban tart tükröt önmagadnak, hogy utat engedj a benned szunnyadó Isteni minőségnek.

Sipos Csaba

Vezető tanácsadó / Grantis Hungary Zrt.

Az emberi kapcsolataim minősége javult, például problémás helyzetekben segít a gyakorlat, hogy megtanultam magam elé képzelni a problémát és kívülről szemlélni. Így nem viszem magammal tovább az érzést és nem rontja tovább a napomat. 9800 tárgyaláson vagyok túl és ennek ellenére mégis tudatosan és folyamatosan fejlesztem a tárgyalási technikáim, amelyekhez további eszközöket is kaptam. Például már tudatosan odafigyelek arra is, hogy a találkozóim után az ügyfeleim mosolyogva távozzanak. Több figyelmet tudok fordítani a valódi értékekre: az ügyfélre és a stratégiájára.

Bánki Orsolya

Head of QA at Magyar Telekom IT Delivery & QA Centre

Azért szerettem Tamással dolgozni, mert mindig azt mutatta meg, amire épp szükségem volt. Ha a miérteket nem értettem, akkor azzal dolgoztunk. Ha a hogyanokat nem értettem, az került előtérbe. És ha a lélek oldaláról kellett valamit megközelíteni, arra is fel volt készülve. Türelmes, kitartó és nem hagy sumákolni. :) Nekem pedig pont erre volt szükségem.

A kapcsolat@csontostamaspeter.hu email címre kérlek, írd meg neved, foglalkozásod, és néhány mondatban, hogy miért kapcsolódnál. A következő munkanap végéig törekszem válaszolni leveledre.